FinansWatch

Finans-ikon fundet skyldig

Wall Street: En af finansgadens succeshistorier risikerer næsten 20 års fængsel efter at være fundet skyldig i 14 anklager for insiderhandel.

Foto: Louis Lanzano

Savannah: Wall Street ventes at blive centrum for en strøm af sager om insiderhandel, efter at anklagemyndigheden har scoret en overbevisende triumf i en af de senere års mest omfattende sager om ulovlige gevinster efter udveksling af fortrolige informationer på højt niveau.

Efter mere end to ugers votering fandt nævningene ved forbundsdomstolen på sydspidsen af Manhattan den 53-årige milliardær Raj Rajaratnam skyldig i alle 14 anklagepunkter. Når straffen udmåles 29. juli, risikerer manden, der er født i Sri Lanka, mellem 15 og 19 års fængsel.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs