FinansWatch

Tyske banker gearet som Lehman

For hver euro tyske banker har i boksen, har de lånt 32. Det er nogenlunde samme gearing, som Lehman Brothers havde, da banken gik konkurs og satte fuldt blus på finanskrisen.

Det er amerikanske Fortune, der har sammenlignet den gennemsnitlige gearingsrate for banker i en række europæiske lande og sammenlignet med USA. Det er den internationale valutafond IMF, der har leveret data til sammenligningerne.

Tyske banker topper listen med en gearing på 32. Herefter følger Belgien med 30 og Frankrig på 26, hvilket også er det gennemsnitlige for hele Eurozonen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Alm. Brand gennemfører emission i dag

Fortegningsemissionen af nye aktier udstedt af Alm Brand for at finansiere købet af den danske del af forsikringsselskabet Codan bliver i dag gennemført.

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs