FinansWatch

Finansdrama om Eik Banki

Finansiel Stabilitet lægger nu maksimalt pres på den færøske finansminister for at finde en redning for Færøernes største bank. Det hidtil eneste bud på banken er ikke blevet accepteret.

Hvem har de mindst 800 mio. kr., der skal til for at redde Færøernes største bank fra totalkollaps? Som et led i endnu et hektisk redningsforsøg for den kriseramte færøske del af Eik Bank lægger statens selskab for nødstedte banker, Finansiel Stabilitet, nu maksimalt pres det færøske landsstyre for at skaffe den nødvendige kapital.

Adm. direktør for Finansiel Stabilitet, Henrik Bjerre-Nielsen, mødes i dag med den færøske finansminister, Johannes Eidesgaard, i Thorshavn for endnu en gang at drøfte mulighederne for, at Landstinget kan finde penge til at skyde ind i banken, erfarer Morgenavisen Jyllands-Posten.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Finanstilsynet langer flere påbud ud til PFA

Inspektion i 2020 har resulteret i en stribe påbud fra Finanstilsynet til PFA. Ifølge topchef har pensionsselskabet enten allerede rettet op på de områder, som Finanstilsynet har rettet kritisk fokus på, eller er i gang med det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs