FinansWatch

Eik Banki-salg gennemført

Salget af Eik Banki til TF Holding er nu endelig gennemført, skriver Finansiel Stabilitet i en meddelelse.

70 pct. af aktierne i Eik Banki er nu endelig solgt fra den danske stat til den færøske forsikringskoncern TF Holding.

"Salg af 70 procent af aktierne i Eik Banki Føroya er nu endelig gennemført Finansiel Stabilitet og TF Holding P/F indgik den 13. februar 2011 en betinget salgs- og købsaftale vedrørende 70 % af aktierne i Eik Banki Føroya. Aftalen var blandt andet betinget af myndighedsgodkendelser på Færøerne såvel som i Danmark. Disse godkendelser er nu på plads og handlen er i dag endelig gennemført," skriver Finansiel Stabilitet i en meddelelse.

Samtidig fratræder den midlertidige ledelse som Finansiel Stabilitet har haft indsat i perioden fra oktober 2010, oplyser statens afviklingsselskab

”Vi er glade for, at aftalen med TF Holding nu er faldet endeligt på plads”, skriver Henrik Bjerre-Nielsen, adm. direktør for Finansiel Stabilitet.

”Det betyder, at der kan ske en endelig afklaring for kunder og medarbejdere i Eik Banki Føroya, og TF Holding kan nu fokusere på at videreføre og videreudvikle selskabet under det nye ejerskab”.

Mere fra FinansWatch

Dansk robotrådgiver nedjusterer forventninger

Både hvad angår AUM, antal kunder og omsætning justerer robotrådgiveren Nord Investments nu sine forventninger i den forkerte retning. Årsagen skal findes i de usikre markeder og en faldende investeringslyst, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs