FinansWatch

Danske Banks June har fået 8000 kunder

Danske Banks investeringssatsning, June, har Danske Banks topchef, Thomas Borgen, fået en stærk start. Det skriver Børsen.

Thomas F. Borgen, topchef i Danske Bank. Foto: Stine Bidstrup

Investeringsløsningen June, som Danske Bank lancerede i maj, har foreløbig fået 8000 kunder, der har investeret for mere end 120 mio. kr. Det skriver Børsen.

Bankens topchef, Thomas F. Borgen tror, at June kan komme til at opleve ekspotentiel vækst.

"Det kan det blive. Nu skal man huske, at det starter fra et relativt lavt niveau, så der skal ikke meget til, før det bliver eksponentiel vækst. Men det vi prøver på, er jo at give alle muligheder for at spare op og være en del af aktiemarkedets udvikling, og så får vi se, om det er det, som kunderne ønsker," siger Thomas F. Borgen til Børsen.

Ifølge bankens regnskab for andet kvartal, fremgår det, at 20.000 danskere har prøvet June. Heraf har 8000 i dag investeret penge, og det samlede beløb er over 120 mio. kr. Børsen har opgjort formuen i Junes fonde, og den er nu oppe på 132 mio. kr.

Danicadirektør: "Mange store firmaordninger på vej i udbud"

Danske Banks June venter stadig på gennembrud

Forsiden lige nu

PFA sælger stort domicil i Esbjerg

Pensionsselskabet PFA sælger domicil på 5800 kvm til velhaveren Erik Bank Lauridsen i millionhandel. Ejendommen skal laves om til moderne boliger.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere