FinansWatch

Medie: Tidligere chefer i Danske Bank sigtet for tavshed og for ikke at kende kunderne

Bagmandspolitiets sigtelselser mod flere tidligere Danske Bank-chefer handler om, at de ikke i tilstrækkelig grad har sikret kendskab til kunderne samt sørget for, at der blev indrapporteret om mistænkelige transaktioner. Det erfarer Børsen.

En række af Bagmandspolitiets sigtelser i hvidvasksagen mod tidligere chefer i Danske Bank går på, at de ifølge politiet ikke har sikret, at banken har haft styr på kunderne – det såkaldte "Kend din kunde" - og at de "ikke i tilstrækkeligt omfang eller i tide har underrettet myndighederne om mistænkelige transaktioner". Det erfarer Børsen fra flere kilder.

Hverken tidligere Danske Bank-topchef Thomas Borgens advokat, Peter Schradieck eller Jens Christensen, der er advokat for den tidligere chefjurist Flemming Pristed ønsker dog at bekræfte indholdet af Bagmandspolitiets sigtelser. Det samme gælder advokat Arvid Andersen, som repræsenterer en tidligere Danske Bank-chef, som er beskyttet af navneforbud.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Klarna tavs om stor spareplan

Hverken i Danmark, Norge eller på hovedkontoret i Sverige er der svar at hente om, hvordan Klarnas spareplan vil ramme fintech-selskabets afdelinger.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs