Rekordmange nyuddannede til Danske Bank

Danske Bank skruer op for antallet af nyuddannede i bankens graduate-forløb. Vi har brug for de unge, lyder det fra HR-direktør Helle Havgaard.

Danske Bank satser på de unge.

I år vil banken tage 50 pct. flere nyuddannede fra universiteter og handelsskoler ind i bankens graduate-forløb, Danske Graduate, sammenlignet med sidste år. Det skriver nyhedsbrevet Finans.

90 nyuddannede

I år skal banken ansætte 90 nyuddannede i graduate-forløbet.

"Når vi har skruet op for ansættelserne, er det, fordi vi har brug for de unge - blandt andet for at sikre Danske Banks ambitioner om at blive den bedste bank i Norden og en af de mest kundeorienterede banker i hele Europa," siger Danske Banks HR-direktør Helle Havgaard til Nyhedsbrevet Finans.

"Vi planlægger naturligvis at ansætte en del med en baggrund inden for finansiering og økonomi, men faktisk har vi et ret bredt fokus. Alene til vores it-udviklingsorganisation planlægger vi for eksempel at ansætte 44 graduates", siger Helle Havgaard.

Ansat til september

Danske Bank har siden 2002 haft et særligt graduate-forløb for nyuddannede som kombinerer en fast stilling med et udviklingsforløb, der giver en forståelse af Danske Bank-koncernen.

De 90 stillinger ventes at blive besat 1. september 2011.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også