FinansWatch

Tonny Thierry har planen klar

I januar kom der styr på de indre linjer og om få måneder er den nye direktør for Danske Bank i Danmark, Tonny Thierry Andersen, klar med den store offensiv udadtil, der skal bringe bankens danske forretning tilbage i førersædet.

Foto: Larsen Stine

Det lover han i et interview med FinansWatch kort efter aflæggelsen af regnskabet for 2010. Et regnskab, der viser, at der stadig er et godt stykke vej, før den danske bankforretning er i topform.

”Om et par måneder vil du se, at der er flere ting, der bliver sat i søen, og det er vi i meget stærkt i gang med at forberede lige nu,” siger Tonny Thierry Andersen, der sidste efterår blev udpeget til ny direktør for den danske bankforretning.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs