Danske Bank opruster på mobilen

Fremover kan kunder i Danske Bank bruge deres iPhone eller Android til at betale girokort og dermed lancerer banken et nyt våben i kampen om mobilkunderne.

Danske Bank kører i øjeblikket en massiv annoncekampagne for det seneste nye tiltag i konkurrencen om de mobile bankkunder.

Som topchef Peter Straarup tidligere har udtalt til FinansWatch, udvider Danske Bank nu sit tilbud til smartphones, så det fremover bliver muligt at betale girokort ved hjælp af kameraet på telefonen.

Teknologien skal sikre Danske Banks vækst

Det meste på mobilen

»Vi udnytter bare, at telefonerne alligevel har indbygget kamera, som kan bruges til at aflæse talrækken, og at danskerne bliver mere og mere digitale,« siger underdirektør for forretningsudvikling i Danske Bank Peter Rørsgaard, til Business.dk.

Han anslår, at med girokortbetalingen vil 75 procent af en gennemsnitsbrugers bankforretninger nu kunne klares på mobiltelefonen.

Danske Banks mobilbankprogram er indtil videre blevet hentet 130.000 gange siden lanceringen i september. 75 pct. af brugerne har en iPhone mens resten bruger Android. Kunder med Nokia og Windows Mobile må indtil videre væbne sig med tålmodighed.

Danske Bank er indtil videre den eneste store bank herhjemme, der for alvor er gået i offensiven på mobilfronten.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også