FinansWatch

Danske Bank bestrider beløb i sag om glippet iværksætteraftale

Iværksætterfonden med 30 kendte tech-startups som stiftere opnår ingen aftale med Danske Bank i denne omgang. Banken afviser at kende til, at den ville have skudt 500 mio. kr. i fonden. Byfounders siger, at man fortsætter uændret.

Marlene Nørgaard, Danske Banks globale chef for Private Wealth Management | Foto: PR

Venturefonden Byfounders må se i øjnene, at den er blevet lanceret i en nedskaleret udgave i forhold til de oprindelige ambitioner.

Danske Bank har trukket sig som investor, hvilket betyder, at Byfounders, ifølge Børsen, går glip af 500 mio. kr. og nu må lanceres alene med de 250 mio. kr., som blandt andet stifterne har skudt i.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Afdragsfri lån i hopla - men de går til de gale

Man skal kun tage et afdragsfrit lån, hvis man ikke har brug for det, har opfordringen fra nationalbankdirektør Lars Rohde været. Men centralbankens egne tal og en kontrafaktisk beregning peger på, at det ikke er tilfældet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs