FinansWatch

Danske Bank sigter efter velhavende kvinder

Der er mere vækst i kvindeøkonomien end i mandeøkonomien, og derfor satser Danske Bank nu på at komme tættere på de formuende kvinder, skriver Børsen.

Foto: PR

Kvinders formuer overhaler på verdensplan mændenes inden for 20 år, og derfor sætter Danske Bnak nu ind for at servicere de velhavende kvinder bedre, skriver Børsen.

Danske Bank afholder således særlige arrangementer for kvinder for bankens private banking-kunder, og for nylig havde banken f.eks. hyret den canadiske forfatter og tidligere porteføljemanager Barbara Stewart ind til et foredrag om kvinders investeringsvaner m.m.

Ifølge Marlene Nørgaard, global chef for Private Wealth Management i banken, er det naturligt, at Danske Bank sætter særligt ind, når man kigger på fremskrivninger af mænd og kvinders formuer, efter kvinderne i 2037 vil have flere penge end mænd på globalt plan.

"Det er meget interessant for både forbrugersegmentet og interessant for bankerne – 2037 er jo lige rundt om hjørnet, og jeg vil tro, det sker allerede i slutningen af 2020’erne. Derfor er det meget naturligt, at vi som bank lærer at servicere kvinder og kvinders økonomier langt bedre, end vi gør i dag," siger hun til avisen og fortæller, at banken tidligere har været for maskulin i sin kommunikation med kunderne.

Læs FinansWatch' nylige portræt af Marlene Nørgaard nedenfor:

Danske Bank-chef river sit eget glansbillede fra hinanden

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs