FinansWatch

BankNordik afviste sunde kunder

Den færøske Bank-Nordik sagde nej til at overtage omkring 40 erhvervskunder med udlån for omkring 1 mia. kr., som staten forsøgte at sælge ud af Amagerbanken.

I forbindelse med købet af de sunde dele af Amagerbanken valgte Færøske BankNordik at sige pænt nej til at overtage omkring 40 større erhvervskunder, som Amagerbanken og ejeren Finansiel Stabilitet, forsøgte at sælge.

De 40 kunder repræsenterede ifølge Amagerbankens direktør Steen Hove udlån for omkring 1 mia. kr. og var alle sunde virksomheder og dermed også placeret i det, som den nye ledelse har betegnet som den "grønne bank".

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Alm. Brand gennemfører emission i dag

Fortegningsemissionen af nye aktier udstedt af Alm Brand for at finansiere købet af den danske del af forsikringsselskabet Codan bliver i dag gennemført.

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs