FinansWatch

Nordea Liv & Pension mister investeringsdirektør

Investeringsdirektør Anders Schelde siger op i Nordea Liv & Pension for at tage springet til medlemsejet pensionskasse (Opdateret).

Nordea Liv & Pension mister sin investeringsdirektør Anders Schelde. Han har nemlig sagt op og valgt at søge over til MP Pension, hvor han er blevet ansat i en lignende stilling som investeringsdirektør. Det skriver Børsen.

I stedet bliver Anders Stensbøl Christiansen konstitueret investeringsdirektør i Nordea Liv & Pension. Han har ifølge avisen været i Nordea Liv & Pension siden 2012 og har tidligere været ansat i investeringsafdelingen hos Dexia Bank og SEB.

"Jeg har haft en god tid i Nordea Liv & Pension og har nydt at arbejde sammen med Steen Michael og det øvrige ledelsesteam, men efter 17 år i Nordea - heraf de sidste knap 8 år i Nordea Liv & Pension - så har jeg appetit på nye udfordringer i nye rammer. Jeg ser frem til nogle virkelige spændende udfordringer i mit nye job," siger Anders Schelde til avisen, hvor han understreger, at han selv har sagt op.

Anders Schelde starter 1. november i MP Pension, som er en medlemsejet pensionskasse for magistre, gymnasielærere og psykologer. Han overtager stillingen som investeringsdirektør fra Niels Erik Petersen, som valgte at sige sit job op i april efter 10 år i selskabet.

"Jeg har haft en fantastisk spændende tid i MP Pension. MP Pension har aldrig været i en stærkere investeringsposition end nu, så jeg tænker, at det er et passende tidspunkt for mig at komme videre. Jeg vil gerne have lov til at sige tak til det team, som jeg har arbejdet tæt sammen med. De har leveret fremragende resultater," udtalte Niels Erik Petersen i en pressemeddelelse, hvor stoppet ikke blev yderligere begrundet.

Nyheden om Scheldes jobskifte kommer et par uger efter, at Nordea Liv & Pensions nummer to, COO Lene Østerberg, skiftede til en stilling i Nordeas Wealth Management-afdeling. Da det skete ville Nordea Liv & Pension over for FinansWatch ikke oplyse, om Lene Østerbergs stilling skulle genbesættes.

Forsiden lige nu

Nyt samarbejde skal styrke Mobilepay

Betalingsløsningen Mobilepay har indgået et nyt partnerskab med fintechvirksomhed, skriver Børsen. Det skal sætte yderligere fart på betalingstjenestens vækst.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere