FinansWatch

Codans direktør stopper

Direktøren for Codan og Trygg-Hansa Mike Holliday-Williams stopper. Han skal være direktør i engelske Direct Lines.

Mike Holliday-Williams

Danske Codan mister sin direktør Mike Holliday-Williams, der forlader RSA-koncernen efter otte år - de seneste tre som direktør for Codan og Trygg-Hansa. Det skriver koncernen i en meddelelse.

”Vi har en klar strategi i Skandinavien og vores fokus er på at fortsætte med at levere på denne strategi. Mike forlader vores virksomhed i en god tilstand, og jeg vil gerne takke ham for hans stærke lederskab af virksomheden i løbet af de sidste tre år," siger bestyrelsesformand i Codan Lars Nørby Johansen i meddelelsen.

Mike Holliday-Williams har været i Codan siden 2011 som adm. direktør. Han skal fremover være direktør for privatforretningen i det engelske forsikringsselskab Direct Line Group.

 

Codan-topchef: Vi skal tjene flere penge i Danmark

Codan-chef sætter ekstra fokus på erhvervsområdet

Ny Codan-boss vil helt ind i sikkerhedsrummet

Codan-boss: Muligheder nok ved organisk vækst

Codan får britisk topchef 

 

Mere fra FinansWatch

LB Forsikring: Prisstigning på Tesla var en fejl

Det er sværere at værdisætte Teslaer, og trods ambitioner om billigere forsikringer på grønne elbiler, har LB Forsikring hævet priserne på større elbiler. Men prisstigningen var en fejl, erkender selskabet.

Sampension udpeger ESG-chef

Et større fokus på ansvarlige investeringer får Sampension til at udpege en ESG-chef. Han kommer fra en intern stilling i huset, hvor han indtil nu har været Chief Legal Officer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs