FinansWatch

Pensionsinfo.dk høster international hæder

Pensionsinfo.dk har vundet en international pris for at sætte nye standarder for, hvordan man kan kommunikere om pension til forbrugerne. 

Det regner med priser over den danske pensionssektor.

Det sker efter Investment and Pensions Europa i uddelte pensionsbranchen svar på Hollywoods Oscar, prisen European Gold Award.

Pensionsinfo.dk får prisen for at tilbyde et unikt produkt.

IPE begrunder kåringen med, at Pensionsinfo.dk er det første af sin art i hele verden, og at sitet sætter en helt ny standard for kommunikationen af pension til forbrugerne, skriver Forsikring og Pension i en pressemeddelelse.

”Vi kan være pavestolte over Pensionsinfo.dk. Det er et redskab, der gør Danmark til en absolut frontløber internationalt i kommunikationen af pension til forbrugerne. Pensionsinfo.dk skaber åbenhed og gør pensionen let forståelig og overskuelig for forbrugerne. Hvor stor en landvinding Pensionsinfo.dk er, må siges at være overset i den danske debat. Vi har al mulig grund til at ranke ryggen herhjemme og kalde os et foregangsland, når det handler om at gøre pension forståeligt og tilgængeligt for forbrugerne,” siger Peter Melchior, formand for Pensionsinfo.dk i en meddelelse.

Også ATP og Industriens Pension fik priser.

Hæder til Industriens Pension for unoterede investeringer

Dansk pensionsgigant kåret til Europas bedste 

 

 

Mere fra FinansWatch

Analyse: Finansiel Stabilitet havde hårdt brug for Højesterets dom i Roskilde Bank-sagaen

Thi kendes for ret, også magtfulde bankdirektører har et personligt ansvar for, at bankkreditter vurderes ordentligt. Højesterets dom i Roskilde Bank-sagen mejsler i granit, at “business judgement rules” ikke er et fripas for bankledelser. Afgørende, principiel dom, også for nutidens bankhåndværk, skriver FinansWatch’ Jens Chr. Hansen i denne analyse.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs