FinansWatch

Hæder til Industriens Pension for unoterede investeringer

På den årlige investeringskonference for europæiske pensionsselskaber vandt Industriens Pension prisen som Europas bedste til at investere i unoterede aktier.

Han har prøvet det før, Jan Østergaard, investeringsdirektør i Industriens Pension. Prøvet at vinde priser for sit arbejde med at sikre et godt afkast til medlemmerne i Industriens Pension. Sidste år var der tale om en ren gaveregn, da pensionskassen med hovedsæde i det indre København vandt hele 5 priser med prisen som bedste arbejdsmarkedspensionsselskab i Europa som den vel mest prestigefyldte skalp.

De fire andre priser, som Investment & Pension Europe (IPE), tildelte Industriens Pension var prisen som Danmarks bedste pensionsselskab, Europas bedste til at investere i obligationer og anvende renteinstrumenter, pris for den måde som selskabet styrer sine risici på og endelig en pris for den vellykkede fusion med fødevareindustriens pensionskasser.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Sampension mærker effekt af nye SUL-regler

Det er blevet nemmere for Sampension at konkurrere i markedet for firmapensioner, efter Finanstilsynet har indført nye regler om, at syge- og ulykkesforsikringer skal hvile i sig selv økonomisk.

SEB satser på børsmarkedet i kampen om storkunder

Den danske del af storbanken SEB vender nu øjet mod markedet for kapitalrejsning. Det såkaldte ECM-marked ligger naturligt til bankens strategi om at kunne hjælpe storkunder med alle finansielle behov, vurderer den danske landechef.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs