FinansWatch

Forsikringsmæglere: Svært at se det reelle i kritik fra F&P

Forsikringsmæglerforeningens direktør mener, at det nuværende regelsæt giver kunderne et glimrende indblik i mæglernes rolle og deres økonomiske interesser. Så der er ikke behov for mere åbenhed, mener foreningen.

Et høringssvar til Finanstilsynet fra F&P om øget åbenhed og gennemsigtighed i mæglerbranchen er ikke just blevet mødt med kys og kram fra forsikringsmæglerne, der grundlæggende mener, at der er rigelig med åbenhed i forhold til deres rolle i pensions- og forsikringsbranchen.

Direkte adspugt, hvordan Forsikringsmæglerforeningen opfatter de nye forslag om mere åbenhed fra F&P, siger foreningens direktør Flemming Kosakewitsch, at han da godt fortstår, at Forsikring & Pensions medlemmer ønsker bedre mulighed for at trække kunderne i den retning, som gavner deres egen forretning.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Sorte selskaber bag pensionsbranchens grønne milliarder

Flere pensionsselskaber har talt olieselskaber som BP, Shell og Halliburton med i de 248 mia. kr., branchen har meldt ind som "grønne investeringer" til regeringens klimapartnerskab for finanssektoren. "Vanvittigt," lyder det fra kritiker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs