FinansWatch

Pensionsforening kæmper videre for livrenten

Forsikring & Pension har ikke opgivet kampen om fradragsloftet på pensionsindbetalinger, selv om den nye regering gik til valg på det.

Kampen kan vindes endnu. Det tror i hvert fald Forsikring & Pension, der de seneste måneder har advokeret hårdt for, at et fradragsloft på 100.000 på livrentepensioner ville være gift for pensionssystemet og danskernes opsparinger.

”Vi synes, vi har gode argumenter. Vi synes, der er så store skadevirkninger og så få penge, selv hvis man regner optimistisk, at det ikke er værd at ødelægge vores pensionssystem for. Vi håber stadig på en god dialog på regering, hvordan det kunne gøres på en mere begavet måde,” siger direktør Per Bremer Rasmussen til FinansWatch.  

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Store kønsforskelle i pensionsprodukter

Mens næsten tre fjerdedele af mændenes samlede pensionsformue er lagt i markedsrenteprodukter, er det kun hveranden af kvindernes pensionskroner, der ligger i produkttypen.

Omikron sender USA-frygtindeks op

Det såkaldte vix-indeks, der måler frygten på det amerikanske aktiemarked er steget markant de seneste dage, men er dog stadig langt fra da coronafrygten ramte første gang.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs