FinansWatch

"Vi er dårligere end Finansrådet til lobbyarbejde"

Set over de seneste 10-15 år har Forsikring & Pension været dårligere til at lave lobbyarbejde end Finansrådet, konstaterer næstformand Henrik Heideby.

Foto: Jakob Dall

Finansrådet har historisk set været bedre til lobbyarbejde end Forsikring & Pension, og det er en medvirkende årsag til, at mange af de politiske tæsk, der er tiltænkt bankerne også rammer forsikrings- og pensionsselskaberne. Sådan lyder vurderingen fra næstformand i Forsikring & Pension og adm. direktør for PFA, Henrik Heideby.

”Hvis man ser over en periode på 10-15 år, så har vi været dårligere end Finansrådet til at lave lobbyarbejde, og nu må vi konstatere, at vi er kommet i samme suppedas i forhold til den politiske opfattelse af den finansielle sektor. Det er noget vi arbejder med i Forsikring & Pension og som vi tager meget alvorligt,” siger han. Han oplyser, at man arbejder på at tydeliggøre branchens samfundsmæssige betydning.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

PFA bygger Danmarks højeste træhus

På samme måde som en Formel 1-bil agerer prøveklud for teknologi til fremtidens personbiler, skal kontorbyggeriet ”Træ” i Aarhus vise vejen frem for klimavenlige byggeløsninger, siger ejendomsdirektør Michael Bruhn fra PFA. Byggeriet omfatter et træhus på 20 etager.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs