FinansWatch

Danskerne bedst til at sikre pensionen i krisetid

Det danske pensionssystems styrke under finanskrisen fremhæves i en rapport fra den amerikanske kongres' undersøgende afdeling.

For den, som måtte se halvdelen af sin pensionsopsparing gå op i røg, kan det synes sært. Ligeledes for den, som må regne med at få pensionen udhulet de næste mange år med depotrenter under inflationen.

Men Danmark var faktisk et af de vestlige lande, der klarede finanskrisens første del bedst. Det fremgår af en rapport fra den amerikanske kongres' vagthund, GAO, United States Government Accountability Office.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs