FinansWatch

Tryg: Vi har ikke gjort noget galt

I modsætning til Carnegie vil Tryg ikke acceptere Finanstilsynet og Bagmandspolitiets konklusioner i sagen om et muligt brud på insiderlovgivninger.

Den ene part bøjer sig. Den anden sætter hårdt mod hårdt.

Sådan ser billedet ud efter Finanstilsynet i dag har offentliggjort politianmeldelser af Tryg og Carnegie i en sag om et påstået brud på loven om insiderhandel. For mens Carnegie tager imod en bøde på 100.000 kr., så stejler Tryg, og opfordrer Bagmandspolitiet til at prøve sagen ved retten.

Finanstilsynet: Tryg og Carnegie brød insider-regler

”Vi mener ikke, at der er gjort eller sagt noget forkert i den her sag fra vores side,” lyder det kontante svar fra Trygs kommunikationsdirektør, Troels Rasmussen.

Så hvad sker der videre?

”Det ved vi ikke. Det må være op til politiet, men det skal vel prøves i retten, hvis de vil det.”

Hvad havde konsekvensen været for jer, hvis I havde valgt at gøre som Carnegie?

”Det ved vi ikke. Vi mener som sagt ikke, at vi har gjort noget forkert.”

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Afdragsfri lån i hopla - men de går til de gale

Man skal kun tage et afdragsfrit lån, hvis man ikke har brug for det, har opfordringen fra nationalbankdirektør Lars Rohde været. Men centralbankens egne tal og en kontrafaktisk beregning peger på, at det ikke er tilfældet.

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs