FinansWatch

Trygledelse kan blive triumvirat

Med udnævnelsen af Morten Hübbe som ny topchef i Tryg valgte forsikringskoncernen samtidig også at udvide topledelsen med direktør Lars Bonde. Og på sigt kan makkerparret meget vel blive til et trekløver, lyder det fra den nye mands side.

Den 1. februar bliver dag ét for den nye Tryg-ledelse efter Stine Bosse-æraen. Men det nye makkerpar på toppen - adm. direktør Morten Hübbe og direktør Lars Bonde - kan snart få selskab, lyder det fra ledelsen.

"Det ville jo nok over tid være naturligt at få en CFO med i holdingledelsen. Men det er ikke sikkert, vi starter med det - det kan lige så godt være, at vedkommende først bliver en del af direktionen, og så på et tidspunkt træder ind i holdingledelsen," siger Lars Bonde til FinansWatch.

"Ikke sundt"

Den nye topchef erkender da også faren ved for smal en direktion.

"Igennem de senere år har vi været tre i holdingdirektionen. Og når Stine fratræder tredje februar, ville jeg sidde helt alene i ledelsen, hvis vi ikke havde taget Lars ind (Peter Falkenham forlod også Trygs holdingledelse sidste efterår, red.) Jeg tror - set ud fra en governance vinkel - ikke, at det er sundt med så smal en ledelse," siger Morten Hübbe.

Tryg mister en mester i kommunikation

Trygs nye stærke mand på de bløde værdier

Ny topchef: Jeg er rundere end andre talmænd

Mere fra FinansWatch

PFA bygger Danmarks højeste træhus

På samme måde som en Formel 1-bil agerer prøveklud for teknologi til fremtidens personbiler, skal kontorbyggeriet ”Træ” i Aarhus vise vejen frem for klimavenlige byggeløsninger, siger ejendomsdirektør Michael Bruhn fra PFA. Byggeriet omfatter et træhus på 20 etager.

Danske Bank må væbne sig med tålmodighed i Mobilepay-fusion

Danske Bank sigtede sidste sommer efter at sende Mobilepay ind i nordisk fusion omkring sidste årsskifte, men siden har tidsplanen rykket sig. Processen har taget længere tid end ventet, lyder det fra Danske Bank, som ikke er i tvivl om, at fusionen bliver godkendt.

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs