Trygledelse kan blive triumvirat

Med udnævnelsen af Morten Hübbe som ny topchef i Tryg valgte forsikringskoncernen samtidig også at udvide topledelsen med direktør Lars Bonde. Og på sigt kan makkerparret meget vel blive til et trekløver, lyder det fra den nye mands side.
AF CHRISTIAN SEHESTED

Den 1. februar bliver dag ét for den nye Tryg-ledelse efter Stine Bosse-æraen. Men det nye makkerpar på toppen - adm. direktør Morten Hübbe og direktør Lars Bonde - kan snart få selskab, lyder det fra ledelsen.

"Det ville jo nok over tid være naturligt at få en CFO med i holdingledelsen. Men det er ikke sikkert, vi starter med det - det kan lige så godt være, at vedkommende først bliver en del af direktionen, og så på et tidspunkt træder ind i holdingledelsen," siger Lars Bonde til FinansWatch.

"Ikke sundt"

Den nye topchef erkender da også faren ved for smal en direktion.

"Igennem de senere år har vi været tre i holdingdirektionen. Og når Stine fratræder tredje februar, ville jeg sidde helt alene i ledelsen, hvis vi ikke havde taget Lars ind (Peter Falkenham forlod også Trygs holdingledelse sidste efterår, red.) Jeg tror - set ud fra en governance vinkel - ikke, at det er sundt med så smal en ledelse," siger Morten Hübbe.

Tryg mister en mester i kommunikation

Trygs nye stærke mand på de bløde værdier

Ny topchef: Jeg er rundere end andre talmænd

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også