FinansWatch

Formand: Vi diskuterede Bosses rolle

Stine Bosses store sociale engagement ved siden af arbejdet i Tryg, blev diskuteret i bestyrelsen.

Stine Bosse pludselige afsked med Tryg har sat spekulationerne i gang, om hvorvidt, der har ligget andet bag, end en privat beslutning om at bruge sit liv på en anden måde.

Udnævnelsen af hendes tro væbner, Morten Hübbe, til ny topchef har lagt låg på det meste af diskusionen om, hvorvidt der har været uenighed om strategien. I går skrev Berlingske Business så, at der i Trygs bestyrelse har været lagt pres på Stine Bosse for at begrænse hendes mange øvrige aktiviteter ved siden af jobbet i Tryg. Over for Børsen bekræfter Mikael Olufsen, at temaet har været diskuteret løbende i bestyrelsen.

Mere fokus på drift

”Det har der også været i det år, der er gået. Når virksomheden har et dårligt år, hvad Tryg har haft i 2010, så er det naturligt, at der skal fokuseres mere på den daglige drift, og det har Stine Bosse vidst, for det er et led i den åbne dialog,” siger han til avisen.

Hvilken betydning dialogen med bestyrelsen og udsigten til at have endnu mindre tid til socialt arbejde og andre aktiviteter har haft for Stine Bosses beslutning om at forlade Tryg er uvist. Men sikkert er det, at Stine Bosse har meddelt, at hun ønsker mere tid til familie, frivilligt arbejde og bestyrelsesarbejde – og at hun ikke ønsker en kalender, der er ligeså tæt pakket, som den hun har haft i sine otte år som topchef i Tryg.

Mere fra FinansWatch

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs