FinansWatch

Forsikringsselskaber vil kappes om bilkunder

Når konkurrencen kommer igen, vil forsikringsselskaberne slås om at komme til at forsikre biler. Det forudser adm. direktør i Topdanmark, Christian Sagild.

Der kan blive krig om prisen på din bilforsikring.

Det mener adm. direktør i Topdanmark Christian Sagild i et interview med Børsen.

”Konkurrencen vil starte på nogle af de mest lønsomme områder som motor,” siger han.

Bilforsikringer har hele tiden været et område med meget konkurrence, men samfundsforandringer kalder på endnu mere konkurrence.

Sikrere biler

”Det er skægt, for man har set, at motor er blevet stadig mere lønsomt igennem de seneste år, fordi man har fået mere sikre biler og veje, klip i kørekortene og andre regler, der regulerer trafikadfærd. Så der er færre alvorlige skader, og det er med til at påvirke indtjeningen på motor,” siger Sagild.

Ifølge direktøren vil konkurrencen sætte ind, når tiltagene for at komme sig over recessionen og allerede varslede præmieforhøjelser i forsikringsbranchen for alvor begynder at virke.

Mere fra FinansWatch

P+ ruller krisevåben ud for yderligere 70.000 medlemmer

Modvind på de finansielle markeder får P+ til at indføre kursværn for yderligere en lang række kundegrupper, så knap 80 pct. af medlemsskaren i oktober er omfattet af krisevåbenet. Direktør forklarer det bl.a. med den måde, som P+ fordeler midlerne mellem kollektive reserver og medlemmernes egne depoter.

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs