FinansWatch

Hesalight-stifter sælger spansk liebhaveri for næsen af kurator

Kurator for konkursboet i Hesalight forsøger at stoppe et salg af ejendomme, som Hesalight-stifteren Lars Nørholt forsøger at afhænde. De tilhører konkursboet, lyder det fra kurator.

Stifter af Hesalight, Lars Nørholt. Foto: Carsten Bundgaard.

Hesalight-stifteren Lars Nørholt er i fuld gang med at få solgt sine luksusejendomme på Mallorca, inden kurator når at få fingrene i dem. Det fremgår af et processkifte fra kurator Henrik Selchau Poulsen, partner i advokatformaet Bruun & Hjejle. Det skriver Børsen.

Lars Nørholt solgte få dage efter sin personlige konkurs to ejendomme i Port d'Andratx via af et af sine selskaber, fremgår det af dokumentet. Henrik Selchau Poulsen mener dog, at ejendommene tilhører konkursboet, og ifølge Børsens oplysninger arbejder han på at få gjort salget ugyldigt. Køberen skulle ifølge kurator være en hans Christian Hansen, der har været investor i Hesalight. Det er dog forkert, lyder det fra Lars Nørholt.

"Jeg kan oplyse, at køber ikke er en Hans Christian Hansen. Køber ønsker at være anonym, og det ønske har jeg tænkt mig at overholde," skriver han i en mail til Børsen.

Pensam, Ikea, Pensiondanmark og Danske Capital gav i 2014 og 2015 et lån til Hesalight på omkring 600 mio. kr. og de har dermed har i stort omfang tabt deres investering, da Hesalight gik konkurs i november 2016.

Hesalight-stifter slår tilbage mod Pensams formand

Pensams formand til Hesalight-stifter: Det er ynkeligt

Forsiden lige nu

PFA sælger stort domicil i Esbjerg

Pensionsselskabet PFA sælger domicil på 5800 kvm til velhaveren Erik Bank Lauridsen i millionhandel. Ejendommen skal laves om til moderne boliger.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere