FinansWatch

PKA satser på danske ejendomme

Trods hårde tider på ejendomsmarkedet satser pensionssamarbejdet PKA kraftigt på nye boliger.

I 2010 har man sat ny rekord med investeringer for 1,4 milliarder kroner i ejendomme i Danmark. Man bruger omkring 800 millioner kroner på at opføre lejligheder rundt omkring i landet og har desuden sat næsten 600 millioner kroner i et stort projekt ved Flintholm Station i København.

"Vi ønsker fortsat at være aktive i boligmarkedet, fordi vi vurderer, at der i øjeblikket er gode investeringsmuligheder, specielt omkring Storkøbenhavn og Aarhus," siger ejendomschef Nikolaj Stampe, PKA.

Idéen med at satse på ejendomme er at sikre et godt afkast til medlemmernes pensioner. PKA administrerer pensioner for ca. 245.000 medlemmer, primært kvinder, der er ansat i social- og sundhedssektoren.

Afkastet på PKA's ejendomme har over 10 år givet en årlig forrentning på 11,3 procent.

/ritzau/

(RB-Børsen)

Mere fra FinansWatch

Danica finder ny administrator af tocifret milliardportefølje

En af landets største ejendomsadministratorer, CEJ, skal fra 1. oktober overtage administrationen af Danica Ejendommes portefølje af erhvervs- og boligejendomme.”Det styrker selvtilliden i organisationen,” lyder det fra topchef. Aftalen bliver blandt CEJ’s største og overtages fra den større konkurrent Newsec. (Opdateret)

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs