FinansWatch

PFA indleder samarbejde med fintechfælleskab

PFA har startet et samarbejde med Copenhagen Fintech. Et samarbejde, der giver pensionsselskabet direkte adgang til fintechmiljøet i Danmark.

Foto: PFA

PFA har indgået en aftale med Copenhagen Fintech om et samarbejde. Samarbejdsaftalen er indgået for en 3-årig periode og består af et sponsorat fra PFA til Copenhagen Fintech. Det skriver pensionsselskabet i en pressemeddelelse mandag.

"Digitalisering og samspillet med start-ups bliver i stigende grad en konkurrenceparameter inden for den danske og globale pensionsbranche. Copenhagen FinTech er som den danske hub på området en vigtig partner for os i forhold til, hvad der sker lokalt og globalt inden for finansteknologi," siger Kristian Hjort-Madsen, direktør for Digitalisering & IT i PFA.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Antallet af forsikringsklager falder igen til lavt niveau

Efter et mindre skvulp i 2020 faldt antallet af klager over forsikrings- eller pensionsselskaber til Ankenævnet for Forsikring igen sidste år. Ifølge F&P er klageniveauet en konkurrenceparameter, som holder selskaberne på tæerne. I LB Forsikring kan man næsten ikke komme længere ned, mener skadedirektør.

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs