FinansWatch

Fintech-fremtiden byder både på virtual reality og talentudfordringer

FinansWatch var med da blandt andre Disruptionrådet var inviteret på inspirationsbesøg i Copenhagen Fintech, hvor både virtual reality og branchens udfordringer var på dagsordenen.

I billedet ses blandt andre Thomas Borgen, adm. direktør i Danske Bank og Thomas Krogh Jensen, adm. direktør for Copenhagen Fintech. | Foto: Andreas Kaus Jensen/Smart Payments

Torsdag aften havde netværket Copenhagen Fintech inviteret regeringens Disruptionråd og andet godtfolk fra finansbranchen til en inspirationsaften i netværkets laboratorium på Applebys Plads i det indre København.

Efter en rundvisning ledet af adm. direktør Thomas Krogh Jensen fremlagde flere af fintech-laboratoriets indbyggere deres seneste stykke arbejde for de fremmødte. Medlemmer af Disruptionrådet, beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V) og adm. direktør i Danske Bank Thomas Borgen så til, da Smart Payments by Nets fortalte om virtual reality-briller og fremtidens shopping- og betalingsoplevelse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Pensionister i pengenød - her er hele artikelserien

I en stribe artikler har FinansWatch sat spot på det faktum, at landets pensionister og pensionselskaber på vidt forskellig vis håndterer en situation, hvor markedsrenteprodukterne er hårdt udfordrede og vil levere markant lavere udbetalinger end tidligere. Få overblikket her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs