FinansWatch

PFA er tilfreds trods tilbagevist kritik

Finanstilsynet tilbageviste i denne uge PFA’s kritik af pensionsmæglernes anvendelse af klientkonti. Men PFA udtrykker alligevel tilfredshed.

I denne uge offentliggjorde Finanstilsynet en rapport efter at have undersøgt pensionsmæglernes udnyttelse af klientkonti, der frikendte mæglerne for at have tilbageført overskud fra disse til virksomhederne.

Dermed blev den kritik, som PFA rejste sidste år, tilbagevist. Her anklagede PFA netop mæglerne for at opkræve for høje honorarer af pensionskunder med det formål at indsætte overskuddet på en klientkonto, som herefter kunne tilbageføres til virksomhederne, hvilket betød, at virksomheder kunne skumme fløden på deres medarbejderes pensioner.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Sampension mærker effekt af nye SUL-regler

Det er blevet nemmere for Sampension at konkurrere i markedet for firmapensioner, efter Finanstilsynet har indført nye regler om, at syge- og ulykkesforsikringer skal hvile i sig selv økonomisk.

SEB satser på børsmarkedet i kampen om storkunder

Den danske del af storbanken SEB vender nu øjet mod markedet for kapitalrejsning. Det såkaldte ECM-marked ligger naturligt til bankens strategi om at kunne hjælpe storkunder med alle finansielle behov, vurderer den danske landechef.

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs