FinansWatch

ATP: Novo-topchef har nået et meget højt lønniveau

ATP var på torsdagens generalforsamling i Novo Nordisk ude med kritik af topchefens løn og lønstigning i 2018. Kritikken blev afvist af Novo Nordisk formand.

Claus Berner Møller, underdirektør for danske aktier i ATP.

Pensionskassen ATP mener, at topchef i Novo Nordisk Lars Fruergaard Jørgensens løn er nået et meget højt niveau. ATP er som helhed tilfreds med lønningerne i Novo og bakker fortsat op om dem. Til generalforsamlingen i Novo Nordisk torsdag mindede underdirektør i danske aktier i ATP, Claus Berner Møller, bestyrelsen om, at det er en meget høj løn. Det skriver Finans.

Lars Fruergaard kunne smide 41,3 mio. kr. ind på lønkontoen i 2018, hvilket var en stigning på omtrent 30 pct i forhold til året før. Underdirektøren forklarede også, at lønningerne var i top, når man sammenlignede med de andre nordeuropæiske lande, som ifølge ham er det rigtige sammenligningsgrundlag.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Finanstilsynet langer flere påbud ud til PFA

Inspektion i 2020 har resulteret i en stribe påbud fra Finanstilsynet til PFA. Ifølge topchef har pensionsselskabet enten allerede rettet op på de områder, som Finanstilsynet har rettet kritisk fokus på, eller er i gang med det.

Rådgiver: Provisionsforbuddet fungerer ikke i Danmark

Provisionsforbuddet fungerer ikke i Danmark, fordi det i vid udstrækning er banker, der ejer investeringsforeningerne, mener investeringsrådgiver Nikolaj Holdt Mikkelsen. Han ser frem til, at Finanstilsynet vil undersøge området.

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs