FinansWatch

ATP-formand indkalder bestyrelse til møde: Skal drøfte topchefs rolle i udbyttesag

ATP's bestyrelse skal på et ekstraordinært møde diskutere direktør Christian Hyldahls rolle i sagen om spekulation i refusion af udbytteskat.

Chrstian Hyldahl | Foto: Ritzau Scanpix/Mads Claus Rasmussen

Torben M. Andersen, formand i ATP, har indkaldt pensionskassens bestyrelse til et ekstraordinært møde, hvor direktør Christian Hyldahls rolle i sagen om spekulering i refusion af udbytteskat vil blive drøftet. Det skriver Berlingske.

"Som jeg har udtalt før, så tager vi sagen meget alvorligt i bestyrelsen. Vi har løbende gennemgået direktørens redegørelser og har i går drøftet situationen på et forretningsudvalgsmøde. Det samme vil selvfølgelig ske i bestyrelsen. Da det næste ordinære møde først er midt i december, har jeg indkaldt til ekstraordinært møde. Det ser jeg frem til," skriver Torben M. Andersen i en skriftlig kommentar til Berlingske.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs