FinansWatch

ATP med i engelsk arbejdsmarkedspension

ATP skal til at tilbyde investeringsydelser og pensionsekspertise til en ny, uafhængig pensionsfond i England. Opdateret.

ATP kaster sig ud i det engelske pensionsmarked og vil nu tilbyde investeringsydelser og pensionsekspertise til en ny, uafhængig pensionsfond i England, NOW:Pensions.

Det skriver ATP i en meddelelse.

Til formålet etablerer ATP et fondsmæglerselskab, der skal operere alene i udlandet til gavn for danske ATP-medlemmer og nye engelske pensionsopsparere, skriver ATP.

Reform af pension

Manøvren sker i en tid, hvor Storbritannien reformerer både den private og den offentlige sektors pensionsordninger, hvilket har betydet, at den engelske regering har besluttet at indføre automatisk inbetaling til en arbejdsmarkedspension.

ATP skal sælge investeringsydelser til NOW:Pensions, som skal servicere engelske virksomheder fra starten af 2012.

”ATP's rolle i Danmark er veldefineret. Men der er generelt et globalt behov for enkle og billige pensionsprodukter, der kan levere langsigtede, stabile afkast. Derfor har vi gennem de seneste år oplevet en stor interesse fra udlandet for måden, ATP forvalter medlemmernes opsparing på. Så det har været naturligt at se på hvordan vi kan udnytte vores ekspertise – også i andre lande. Og vi gør det naturligvis kun, fordi vi forventer at det gavner de nuværende og kommende, danske pensionister,” siger direktør i ATP Lars Rohde i en meddelelse.

Opdateret 8.30.

Mere fra FinansWatch

AP Pension fyrer 11 medarbejdere

I et forsøg på at spare fyrer AP Pension 11 medarbejdere mens 32 opslåede stillinger bliver fjernet. Det sker tre uger efter, selskabet annoncerede et ansættelsesstop.

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs