FinansWatch

Danske Bank sidder på magten i erhvervslivet

Danske Banks topchef, Thomas F. Borgen, og formand, Ole Andersen, er blandt de mest magtfulde personer i det danske erhvervsliv. Det viser Berlingskes Magtanalyse 2017, hvori finanssektoren generelt set er velrepræsenteret.

Foto: POLFOTO

Danske Banks adm. direktør, Thomas F. Borgen, er ifølge Berlingskes Magtanalyse 2017, som netop er blevet offentliggjort, den mest magtfulde erhvervsmand i Danmark.

Bankbossen kommer ind på en samlet femteplads på årets magtliste kun overgået af en lille håndfuld politiske profiler.

Samtidig er Danske Banks bestyrelsesformand, Ole Andersen, placeret som den 17. mest magtfulde person i Danmark. Dermed er Danske Bank tilbage på toppen af dansk erhvervsliv, hvor man har vippet A.P. Møller – Mærsk af tronen, skriver Berlingske Business.

”Det er en blåstempling af Danske Bank ovenpå de vanskelige tumultariske år efter finanskrisen, hvor de virkelige var i store problemer på en række områder – også imagemæssige," siger Martin Jes Iversen, der er lektor og studieleder på International Shipping and Trade på CBS, til Berlingske Business.

Berlingskes Magtanalyse 2017 indeholder i det hele taget en lang række profiler fra finanssektoren, som det fremgår af nedenstående tabel udarbejdet af FinansWatch.

Thomas Borgen vinder FinansWatch' læserpris

Thomas Borgen elsker folkemødet

Medie: Danske Bank-duo er øverste finansbosser i dansk magttop

Magtanalyse: Her er de mest magtfulde fra finanssektoren

Forsiden lige nu

Nyt samarbejde skal styrke Mobilepay

Betalingsløsningen Mobilepay har indgået et nyt partnerskab med fintechvirksomhed, skriver Børsen. Det skal sætte yderligere fart på betalingstjenestens vækst.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere