FinansWatch

Advokat undrer sig over tavshed fra Tryg

Forsikringsselskabet Trygs kamp med Forbrugerombudsmanden om prisstigninger er så vigtig for investorerne, at markedet skal orienteres bedre, lyder det fra en advokat. Tryg selv afviser påstanden.

Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Ifølge mediet Insidebusiness undrer flere iagttagere sig over, at Tryg ikke selv oplyste markedet om, at Forbrugerombudsmanden kræver prisstigninger tilbageført, som FinansWatch kunne fortælle tidligere på ugen.

"Det lyder da også mærkeligt, at Tryg ikke har sendt noget ud på det til fondsbørsen. Som udgangspunkt skal en børsnoteret virksomhed offentliggøre alle oplysninger, der har betydning for kursdannelsen. Jeg kan ikke svare på, hvorfor Tryg har undladt at gøre det, men det skurrer i mine ører," siger advokat Ole Sigetty fra Németh Sigetty til Insidebusiness.

Fra Tryg selv lyder svaret, at man ikke mener, der er noget nyt, børsmarkedet skal oplyses om i forbindelse med kravet fra Forbrugerombudsmanden. Tryg-aktien faldt ellers, efter FinansWatch kunne fortælle om kravet fra Forbrugerombudsmanden.

"Tryg modtog for blot to dage siden (tirsdag i denne uge red.) Forbrugerombudsmandens svar i sagen. Efter en gennemgang kunne vi konstatere, at der ikke er kommet noget nyt frem, der gør, at Tryg skal informere børsmarkedet. Vi stiller os meget uforstående over for de fremførte synspunkter i Forbrugerombudsmandens svar og er dybt uenige i deres vurdering i sagen. Af samme årsag har vi bedt Forbrugerombudsmanden om et møde, hvor vi kan få en uddybning af svaret og forklare vores uenighed med dem," skriver Trygs pressechef Susanne Lindhage til InsideBusiness.

Læs mere om sagen her:

Tryg falder efter kritik af prisstigninger

Konkurrent følger Trygs pris-sag tæt

Tryg uforstående over for melding fra forbrugervagthund

Forbrugervagthund: Tryg har hævet priser i strid med aftaler – kunder har ret til tilbagebetaling

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere