FinansWatch

Svækket bitcoin trækker kryptorelaterede selskaber med i rødt

Trods lille genrejsning til bitcoin tegner torsdag til at blive endnu en hård dag for de i forvejen hårdtprøvede krytpovalutaer.

Foto: Janus Engel

Det tegner til en hård dag for kryptorelaterede selskaber som Microstrategy og Coinbase, der tynges gevaldigt af et større udsalg af Bitcoin.

Kryptovalutaen handles torsdag 2,4 pct. lavere i 21.116 dollar. Også digitale valutaer som ether og dogecoin taber højde torsdag.

Det er tiende dag i træk med fald til kryptovalutaerne - den længste periode i træk med fald, viser en opgørelse foretaget af Bloomberg News.

Kryptonedturen skyldes onsdagens renteløft fra Federal Reserve på 75 basispoint med udsigt til endnu flere løft ved de kommende rentemøder, hvilket vil trække likviditeten yderligere ud af markedet.

Det kommer torsdag til udtryk i det amerikanske formarked ved faldende aktiekurser hos Coinbase, der dykker 3,9 pct., og Microstrategy med et fald på 4,7 pct.

Bitcoin rettede sig efter 18 måneders lavpunkt

Lars Seier venter oprydning efter kryptofald

Kryptoplatform varsler besparelser og fyringer kort inden entré i Danmark

Mere fra FinansWatch

Arbejdsgivere kalder på flere løsninger efter politisk håndsrækning: "Situationen er generelt set helt utrolig presset"

Nok bliver det med nye regler om lavere beløbsgrænse for udenlandsk arbejdskraft lidt lettere for finansvirksomheder at skaffe flere hænder, men ifølge Nicole Offendal, adm. direktør i Finanssektorens Arbejdsgiverforening, er der brug for flere tiltag, hvis ikke den generelle udvikling i sektoren skal bremses. I Finansforbundet køber næstformand ikke helt ind på præmissen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs