FinansWatch

Lars Seier venter oprydning efter kryptofald

Saxo Bank-medstifteren Lars Seier Christensen forudser et kommende udskilningsløb blandt de mange kryptoaktører, der på forskellig vis og med forskellig succes klarer sig igennem det nuværende blæsevejr på markedet for digital valuta.

Foto: Tariq Mikkel Khan

Det er ikke længere omgærdet med umiddelbar succes at investere i kendte og nyetablerede kryptovalutaer, og de seneste måneders meget hårde medfart til kryptomarkedet i det hele taget vil komme til at have betydning for, hvem der vil være til stede i fremtiden.

I Berlingske sammenligner Lars Seier Christensen, medstifter af Saxo Bank og ejer af blockchain-virksomheden Concordium, der leverer teknologien bag kryptovaluta, situationen med dotcom-kollapset i 2001, hvor der ifølge ham blev ryddet op blandt de sunde og usunde projekter.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Arbejdsgivere kalder på flere løsninger efter politisk håndsrækning: "Situationen er generelt set helt utrolig presset"

Nok bliver det med nye regler om lavere beløbsgrænse for udenlandsk arbejdskraft lidt lettere for finansvirksomheder at skaffe flere hænder, men ifølge Nicole Offendal, adm. direktør i Finanssektorens Arbejdsgiverforening, er der brug for flere tiltag, hvis ikke den generelle udvikling i sektoren skal bremses. I Finansforbundet køber næstformand ikke helt ind på præmissen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs