FinansWatch

Mere om mennesker

Tidligere kulturdirektør hos DR og koncerndirektør i Gyldendal vender tilbage til forlagsbranchen, strategiske ændringer hos den nordiske kapitalforvalter NREP's ledelse udløser rokade, en af de opsigtsvækkende fyringer i den danske entreprenørbranche i 2018 ender nu med et comeback på øverste ledelsesniveau - og syv andre jobskifter. Missede du nogle?

Sjællandsk kommune henter ejendomschef fra Lejerbo

39-årige Jacob Klit-Hansen tiltræder 1. marts 2019 som områdechef for ejendomme i Halsnæs Kommune. Han kommer fra en stilling som chef for drift, vedligehold, indkøb og udbud i det almene boligselskab Lejerbo. Læs artiklen på EjendomsWatch.

 

NREP hyrer to nye chefer fra egne rækker

Rune Kock bliver ny transaktionschef med ansvar for hele Norden - nordic head of transactions. Han har tidligere haft samme titel, men kun med ansvar for Danmark. Udover cheftitlen bærer han også navn af partner hos NREP. Læs artiklen på EjendomsWatch.

 

Tidligere MT Højgaard-kronprins bliver topchef i Greve-firma

Jesper Nordby bliver ny adm. direktør i Greve-firmaet BKH Gruppen, der med omkring 200 mio. kr. i årlig omsætning er markant mindre end MT Højgaard og er ejet af Jakob K. Hansen, som er næste generation efter brødrene Børge og Peter K. Hansen, der stiftede virksomheden i 1961. Læs artiklen på EjendomsWatch.

Foto: PR.
Foto: PR.

Foto: PR

 

By & Havn finder ny udviklingschef med lang erfaring hos Realdania

Fra midten af marts begynder Per Schulze som udviklingschef hos By & Havn. Han kommer fra en stilling som programchef i Realdania. Per Schulze blev uddannet arkitekt i 1990 og har siden da beskæftiget sig med en lang række forskellige facetter i ejendomsbranchen. Læs artiklen på EjendomsWatch.

 

K2 henter Aarsleff-topchef til bestyrelsen

Konsulent virksomheden K2 Management har hentet adm. direktør hos landets største byggekoncern Jens Kristian Jacobsen ind i bestyrelsen.  K2 også har hentet Mads Bach Christensen ind i bestyrelsen. Den 47-årige økonom er til dagligt økonomidirektør hos den aarhusianske leverandør af bagage- og pakkesystemer, Beumer Group. Læs artiklen på EnergiWatch.

 

Hun er spydspids for Sparekassen Kronjyllands nye governance-enhed

"Tiden var kommet til, at jeg skulle prøve noget nyt," siger Rikke Dresing, som efter 12 år i Middelfart Sparekasse er sat i spidsen for en ny governance afdeling i Sparekassen Kronjylland med titel af afdelingsdirektør og head of governance. Læs artiklen på FinansWatch.

Foto: PR
Foto: PR

Foto: PR

 

Coop sætter kløerne i S-Engros-chef

Efter to år som leder af S-Engros-forretningen og de 29 butikker forlader Thomas Nielsen i nærmeste fremtid Dagrofa-koncernen til fordel for et job i Coop. I Coop skal Thomas Nielsen være salgsdirektør i Kvickly-kæden, hvor han kommer til at referere til kædedirektør Allan Kristoffersen. Læs artiklen på FødevareWatch.

 

Tidligere professionel fodboldspiller ny formand for Danske Svineproducenter

Det bliver svineproducenten Kim Heiselberg, der skal være ny mand på posten som formand i Danske Svineproducenter. Det er resultatet, efter at der i dag har været afholdt bestyrelsesmøde, hvor man har valgt Kim Heiselberg fra Lyne ved Varde som afløser til Torben Hauskov, der gik af som formand ved generalforsamlingen i januar. Læs artiklen på FødevareWatch.

Foto: PR

 

Fleggaard har fundet ny topchef

I maj 2018 sagde Mike Simonsen op som chef for de 17 grænsebutikker, som købmandskoncernen Fleggaard driver under navnene Fleggaard og Calle. Nu er hans arvtager fundet, og det er sket i interne rækker. en nye mand i spidsen er Lars Mose Iversen, der siden september 2014 har været salgsdirektør i selvsamme Fleggaard. Han overtager styrepinden fra Fleggaard-koncernens topchef Jens Klavsen, der midlertidigt har varetaget stillingen siden Mike Simonsens stop. Læs artiklen på FødevareWatch.

 

Tidligere DR-chef bliver ny direktør for People's Press

Tine Smedegaard Andersen, tidligere kulturdirektør hos DR og koncerndirektør i Gyldendal, blliver ny direktør for forlaget People's Press. Den nye People's Press-direktør kom til DR og stillingen som kulturdirektør i 2014. Her var hun frem til efteråret 2018, hvor DR omlagde sine direktørområder. Læs artiklen på MediaWatch.

Foto: PR

Mere fra FinansWatch

Analyse: Var bankerne grådige eller var de negative renter direkte ulovlige?

Erhvervsminister Simon Kollerup kaldte bankerne for grådige. Men lod dog forstå, at de negative renter ikke var ulovlige. Nu varsler ministerens egen vagthund, Forbrugerombudsmanden, en retssag mod Jyske Bank. Med så megen forvirring er der behov for en juridisk dom om retstilstanden, skriver FinansWatch’ analytiker Jens Chr. Hansen.

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs