FinansWatch

Mere om mennesker

Thylander Gruppen ændrer holdopstillingen og hyrer hidtidig landechef hos Niam, Mads Tofte sætter digitalisering på dagsordenen og vinder nyinstiftet pris, Lundbeck sætter efter længere tids søgen navn på nyansat forsknings- og udviklingsdirektør  - og 13 andre jobskifter. Missede du nogle?

Kristian Krogh, kommende adm. direktør og managing partner for Thylander Gruppen | Foto: PR

Thylander Gruppen hyrer Kristian Krogh som topchef

Kristian Krogh tiltræder 1. maj en stilling som adm. direktør og managing partner for Thylander Gruppen. Kristian er et kendt ansigt i ejendomsbranchen, hvor han de seneste otte år har opbygget og ledet den svenske kapitalfondsinvestor Niams aktiviteter i Danmark. Læs artiklen på EjendomsWatch.

 

Cowi henter energidirektør

Cowi har ansat Sebastian Flores med øjeblikkelig virkning som chef for selskabets aktiviteter inden for vedvarende energi og særligt vind. Sebastian Flores kommer fra en salgsdirektør hos UL Renewables. Læs artiklen på EnergiWatch.

 

Middelfart Sparekasse hyrer erhvervsprofil i Esbjerg

Sparekassen har fra årsskiftet ansat Morten Ovesen som ny erhvervskundechef i afdelingen på Dokken i Esbjerg. Den 57-årige erhvervskundechef kommer fra en lignende stilling i Den Jyske Sparekasse i Esbjerg, hvor han har arbejdet i 13 år. Læs artiklen på FinansWatch.

Foto: PR
Foto: PR

Foto: PR

 

Investeringsdirektør stopper efter pensionsopkøb

Skandias investeringsdirektør, Morten Halborg, forlader til februar Skandia, som han været en del af i 15 år. Fra 1. februar vil Ralf Magnussen, som er investeringsdirektør i AP Pension, i stedet være overordnet ansvarlig for investeringsområdet i hele AP Pension-koncernen, som altså omfatter både Skandia og AP Pension. Læs artiklen på FinansWatch.

 

Nordea har udnævnt ny chef for institutionelle kunder i Danmark

Nordea har udnævnt Niels From til chef for institutionelle kunder i Nordea Danmark. Niels From har hidtil været global analysechef i Nordea Markets, men er nu chef for salg af markedsprodukter til blandt andet banker, asset managere, pensionskasser og realkreditinstitutter.. Læs artiklen på FinansWatch.

Foto: Nordea pressebillede
Foto: Nordea pressebillede

Foto: PR

 

Topchef i Just Eat sendt fra bordet

Det sker som følge af direktørens lancering af en investering, der har nedsat farten på selskabets indtjeningsvækst. Selskabets kundedirektør Peter Duffy er blevet indsat som konstituerende direktør til en permanent løsning er fundet. Læs artiklen på FødevareWatch.

 

Føtex-chef skal stå i spidsen for Normal i Danmark

1. marts tiltræder Salling Groups koncept- og sortimentschef for Føtex, Lars Bjerring, som ny landechef for Normals 99 butikker på dansk grund Den tidligere Føtex-chef bliver den første mand på posten i den nyoprettede stilling. Læs artiklen på FødevareWatch.

 

Afgående rektor for IT-Universitetet får nyindstiftet pris

Region Hovedstaden uddeler i år for første gang Hovedstadsprisen. Og modtageren af prisen er Mads Tofte, der forlader IT-Universitetet som rektor. Læs artiklen på ITWatch.

Foto: PR
Foto: PR

Foto: PR

 

Børsen henter Thomas Svaneborg fra DR

Børsen fortsætter rekrutteringen af erfarne kræfter og henter DR's erhvervskorrespondent og tidligere graverchef på Jyllands-Postens erhvervsredaktion, Thomas Svaneborg, til avisen. Svaneborg er uddannet journalist i 1991 og har siden 2013 været erhvervskorrespondent i DR og senest vært på radiomagasinet "Følg Pengene". Læs artiklen på MediaWatch.

 

Globalnyt får ny ansvarshavende redaktør

Tidligere freelancejournalist og forfatter Peter Tygesen er Globalnyts nye ansv. redaktør. Han afløser tidligere ansv. redaktør Laurits Holdt, der går tilbage til en stilling som mediets redaktionssekretær. Læs artiklen på MediaWatch.

 

Digital chef for bureaugruppe får nyt job i Canada

Michael Ingemann, chief digital officer hos IPG Mediabrands i Norden, har fået nyt job og er tiltrådt en stilling som direktør for Cadreon i Canada. Ingemann kom til IPG Mediabrands i begyndelsen af 2016. Før da var han digital marketingdirektør hos konsulenthuset Impact. Læs artiklen på MediaWatch.

Foto: PR/Mediabrands
Foto: PR/Mediabrands

Foto: PR/Mediabrands

 

Bermuda henter ny redaktionschef fra DR

Produktionsselskabet Bermuda opruster på faktastoffet og henter Thomas Gade til som ny redaktionschef. Thomas Gade kommer fra en stilling som redaktør i DR Fakta, hvor han har været de seneste fem år og har tidligere været ansat på TV 2. Læs artiklen på MediaWatch.

 

Stifter af Realityportalen og digital chef hos Egmont Publishing er fyret

Jeanet Rosenkjær Hortsmann, der i 2012 stiftede reality-sitet Realityportalen, er fyret som digital chef hos Egmont Publishing. Egmont købte Realityportalen tilbage i 2015, hvorefter Jeanet Rosenkjær Hortsmann fortsatte som chefredaktør. Jeanet Rosenkjær Hortsman ved endnu ikke, hvad hun nu skal lave. Læs artiklen på MediaWatch.

 

Lundbeck har fundet sin nye forskningsdirektør

Tirsdag morgen oplyser Lundbeck, at valget som ny koncerndirektør efter Anders Gersel Pedersen trak stikket er faldet på svenskeren Johan Luthman, som pt. arbejder for Eisai i USA. Læs artiklen på MedWatch.

Foto: PR
Foto: PR

Foto: PR

 

Tidligere Maersk-chef bliver ny finansdirektør i Falck Safety Services

Falck Safety Services henter endnu en tidligere Maersk-mand ind i ledelsen. Selskabet, som leverer sikkerhedstræning til olieindustrien, oplyser, at det har ansat Søren Strøm som ny finansdirektør. Han har en fortid som CFO i de danske rederier Maersk Line og Clipper. Læs artiklen på ShippingWatch.

 

Esvagt hyrer ny finansdirektør

Det danske offshorerederi Esvagt har ansat Sisse Mai som ny finansdirektør. Den nye finansdirektør kommer fra en stilling som finansdirektør i miljøvirksomheden RGS Nordic, men har en fortid som regnskabsansvarlig i det danske kemikalietankerederi Nordic Tankers. Læs artiklen på ShippingWatch.

Foto: PR
Foto: PR

Foto: PR

 

Mere fra FinansWatch

Sorte selskaber bag pensionsbranchens grønne milliarder

Flere pensionsselskaber har talt olieselskaber som BP, Shell og Halliburton med i de 248 mia. kr., branchen har meldt ind som "grønne investeringer" til regeringens klimapartnerskab for finanssektoren. "Vanvittigt," lyder det fra kritiker.

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs