FinansWatch

Mere om mennesker

P3 udnævner ny redaktionschef, Henning Larsen ansætter tre nye chefer, Dansk Supermarked skifter ud på digital toppost, TDC henter vicedirektør hos McKinsey - og 21 andre jobskifter. Fik du det hele med?

Tine Maria Borresø, DR. | Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR

Entreprenør siger farvel til direktør og medejer

Entreprenørkoncernen JFP i Herning, der har været præget af ledelsesuro gennem 2017, siger nu farvel til sin regionsdirektør for Sjælland, Niels Henrik Andersen, der også har en mindre aktiepost i JFP. Ny mand på posten bliver Henrik Bendsen. Læs artiklen på EjendomsWatch.

Foto: PR
Foto: PR

Foto: PR

 

Byggesocietetets sekretariatschef stopper omgående

Byggesocietetets sekretariatschef Bent Outzen fratræder efter gensidig aftale med landsbestyrelsen sin stilling med øjeblikkelig virkning. Det skriver interesseorganisationen inden for bygge- og ejendomsbranchen i et nyhedsbrev til sine medlemmer. Kommunikationschef Louise Møller er indtil videre konstitueret sekretariatschef. Læs artiklen på EjendomsWatch.

 

Niras henter ny projektchef hos Novo Nordisk

42-årige Rikke Ulslev Degn er ansat som projektchef hos Niras, hvor hun skal bruge sin ekspertise inden for projektledelse og porteføljestyring, oplyser Niras. Hun kommer fra en stilling som bygherre i Novo Nordisks afdeling for forskning og udvikling. Læs artiklen på EjendomsWatch.

 

Møbelsælger bliver ny erhvervsmægler hos Colliers

51-årig Brian Køhl er netop tiltrådt som erhvervsejendomsmægler hos Colliers i Odense, oplyser Colliers." Brian Køhl har de seneste år været ansat i forsikringsbranchen og senest som erhvervsassurandør i Alm. Brand. Læs artiklen på EjendomsWatch.

Foto: Presse
Foto: Presse

Foto: PR

 

Henning Larsen ansætter tre nye chefer

Arkitektvirksomheden Henning Larsen styrker sin ledelse med i alt fire mand som et led i virksomhedens internationalisering, fremgår det af en pressemeddelelse.Som kommerciel chef er ansat cand.oecon. Rasmus Riis Andersen, der kommer fra en stilling som forretningsudvikler hos analysevirksomheden Foss. Som chef for forretningsudvikling og marketing er ansat civiløkonom Frida Ferdinand, der hidtil har arbejdet for Dansk Industri i New York. Endelig er Dan Bjerg Hansen ansat som ny global kommunikationchef med en fortid hos tøjvirksomheden Hummel. Samtidig med nyansættelserne er Helle Basse Larsen udnævnt til tegnestuechef i København. Læs artiklen på EjendomsWatch.

 

Topchef for vindrederi stopper

Lars Blicher meddeler på det sociale medie Linkedin, at han har fratrådt sin stilling som CEO og director for Swire Blue Ocean. "Jeg har stadig ikke besluttet, hvor jeg skal hen herfra," skriver han. Læs artiklen på EnergiWatch.

 

Atlantic Petroleum udpeger direktør

Det færøske olieselskab Atlantic Petroleum, der er børsnoteret i København, har udpeget Graeme Fawcett som ny midlertidig topchef. Graeme Fawcett har ifølge Atlantic Petroleum mere end 30 års erfaring i oliebranchen. Læs artiklen på EnergiWatch.

 

Biogasbranchen henter ny direktør hos HMN

Interesseorganisationen Biogasbranchen vil styrke sin interessevaretagelse og har til det formål ansat ny direktør. Det bliver HMNs nuværende planlægnings- og udviklingschef, Frank Rosager, som kommer til at varetage opgaven, oplyser foreningen. Læs artiklen på EnergiWatch.

 

Højtstående chef forlader presset forsikringsspiller

Qudos Insurance har per 31. oktober skilt sig af med sin chief underwriting officer, Troels Risom. Det fremgår af offentlige virksomhedsdokumenter. Troels Risom har arbejdet i forsikringsindustrien i 17 år og har blandt andet arbejdet flere år i genforsikringsbranchen som underwriter, dvs. med risikoberegning, hos Lloyds Syndicate, indtil han i 2012 begyndte hos Qudos som reinsurance manager og siden blev chef i 2016. Læs artiklen på FinansWatch.

Foto: Linkedin
Foto: Linkedin

Foto: LinkedIn

 

Direktør i Nordjyske Bank bliver borgmester på Læsø

Karsten Nielsen fra Dansk Folkeparti har ved kommunalvalget på Læsø sikret et flertal bag sig som ny borgmester på øen med støtte fra Socialdemokratiet og Læsø-listen. Det skriver Ritzau.Dermed bliver der også tale om en bankmand i borgmesterstolen, eftersom Karsten Nielsen til daglig er direktør for øens afdeling af Nordjyske Bank. Læs artiklen på FinansWatch.

 

Dansk Supermarked skifter ud på digital toppost

Dansk Supermarked har hentet den tidligere mediedirektør Claus H. Andersen ind som ny direktør for koncernens digitale forretning, hvor han får den mundrette titel Executive VP E-Commerce and Digital. Claus H. Andersen kommer fra en stilling som koncern forretningsdirektør hos Nordjyske Medier, en stilling, der dog ville blive nedlagt i midten af 2018. Før det har han bla. været bladredaktør på Jyllands Posten og direktør for DBA/Ebay. Læs artiklen på FødevareWatch.

Foto: Dansk Supermarked.
Foto: Dansk Supermarked.

Foto: PR/Dansk Supermarked

 

Ny formand for Coops øverste myndighed

Der er valgt en ny formand for det øverste beslutningsorgan i Coop, Landsrådet. Det skete i weekenden til et kampvalg på et af landsrådets to årlige landsmøder.Den nye mand på posten er Tonny Lauridsen. Han har siden april sidste år siddet som formand for SuperBrugsen Havdrup, der er en del af de ca. 400 selvstændige brugsforeninger i Coop.Han erstatter Anne Sandemand, der siden april i år har siddet som konstitueret formand for Landsrådet, efter den tidligere formand Mette Bækgaard Jørgensen rykkede op i Coop Ambas bestyrelse og dermed ikke længere kunne sidde som formand for Landsrådet. Læs artiklen på FødevareWatch.

 

Ny direktør i Nordisk Kelloggs

Efter knap to på posten i denne omgang er det fra mandag ikke længere Jesper Sødam Jensen, der bærer rollen som adm. direktør i Nordisk Kelloggs Aps. Det fremgår af CVR. I stedet for Jesper Sødam Jensen er det fremover Michael Greve, der skal være adm. direktør. Læs artiklen på FødevareWatch.

 

TDC forfremmer chef til leder af digital sandkasse

TDC har udnævnt Rune Keldsen til vicedirektør i YouSee.Han får ansvaret YouSee Digital Tribe, som det hedder. Rune keldsen har været i TDC i fire år og har tidligere haft ansvaret for YouSees digitale tjenester Tv & Film samt musik. Læs artiklen på ITWatch.

Foto: PR
Foto: PR

Foto: PR

 

Aller Media-chef stopper efter 21 år

Kasper Jørgensen, head of Nordic Content Center, bureauchef for All Over Press og chef for Aller Studio, forlader Aller Media. Kasper Jørgensen har været en del af koncernen i godt 21 år, hvoraf han i de seneste år var en del af Allers ledergruppe. Beslutningen om at forlade Aller-huset er kommet fra Kasper Jørgensen selv, oplyser han. Læs artiklen på MediaWatch.

 

P3 udnævner ny redaktionschef

Tine Maria Borresø bliver ny redaktionschef for P3, oplyser DR. Hun kommer fra en stilling som ledende udviklingsredaktør i DR Nyheder og har været ansat i DR siden 2008. Læs artiklen på MediaWatch.

Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR
Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR

Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR

 

Politiken omorganiserer - mangeårig direktør stopper

Politiken anlægger en fladere struktur i salgs- og marketingafdelingen, og den har direktør Poul Skøtt sagt nej tak til at være en del af. Læs artiklen på MediaWatch.

 

Bjarne Corydon bliver ny direktør og chefredaktør for Børsen

Tidligere socialdemokratisk minister bliver fra årsskiftet chefredaktør og adm. direktør for Børsen, der dermed afslutter et halvt års jagt på en ny topchef efter Anders Krab-Johansen. Læs artiklen på MediaWatch.

 

Kendt tv-vært valgt ind i Gentofte

Tv-vært og journalist Ole Stephensen blev med 580 personlige stemmer valgt ind i Gentoftes kommunalbestyrelse for De Konservative. Læs artiklen på MediaWatch.

Foto: Jakob Jørgensen/Polfoto/Arkiv
Foto: Jakob Jørgensen/Polfoto/Arkiv

Foto: Jakob Jørgensen/Polfoto/Arkiv

 

DR hyrer mangfoldighedsredaktør

DR genoptager nu arbejdet med det mangfoldighedsprojekt, der tidligere i år sendte mediehuset ud i en krise. Det skriver Politiken fredag.Ny mangfoldighedsredaktør bliver Heidi Sivebæk, nuværende redaktør for tilgængelighedsområdet i DR. Læs artiklen på MediaWatch.

 

Dansk chef forlader tysk protesegigant

Efter knap to år som finansdirektør hos den store, tyske proteseproducent Ottobock, har Stefan Ingildsen valgt at tage sin afsked med koncernen og søger nu nyt job. Læs artiklen på MedWatch.

 

NNE henter amerikansk landechef fra Novo

Knap tre uger efter at den nu afgående landechef hos NNE i USA, Søren Jelert, meddelte sin afgang, har man nu en ny landechef på plads i Novo Nordisks ingeniørvirksomhed. Det meddeler selskabet i en pressemeddelelse. Valget er faldet på Gary Lohr. Han overtager stillingen per 1. januar 2018, når Søren Jelert starter i sit nye job som finansdirektør i allergikoncernen ALK, fremgår det af meddelelsen.Gary Lohr kommer fra en stilling som Director og Deputy Site Head hos Novo Nordisk i North Carolina, USA. Læs artiklen på MedWatch.

Foto: NNE PR
Foto: NNE PR

Foto: PR/NNE

 

Maersk henter Hamburg Süd-rådgiver ind i ledelsen

Jesper Ridder Olsen er indtrådt i ledelsen i A.P. Møller - Mærsk som senior vice president og med ansvar for ekstern finansiel rapportering og skat. Han har senest assisteret Maersk Line i forbindelse med milliardopkøbet af det tyske containerrederi Hamburg Süd. Læas artiklen på ShippingWatch.

 

Dansker færdig som topchef i kriseramt tysk rederi

Ole Daus-Petersen er fratrådt tyske Marenave Schiffahrts, som efter fire års overlevelseskamp nu skal genstartes som virksomhed. Læs artiklen på ShippingWatch.

Foto: PR-foto/Marenave
Foto: PR-foto/Marenave

Foto: PR/Marenave

 

TDC henter vicedirektør hos McKinsey

TDC har ansat Jakob Brebbia Dirksen som vicedirektør og leder af afdelingen Procurement & Logistics i TDC Group, fremgår det af en pressemeddelelse. Den 31-årige vicedirektør kommer til TDC fra en stilling hos konsulenthuset McKinsey, hvor han har specialiseret sig inden for telekommunikation. Læs artiklen på ITWatch.

 

 

Mere fra FinansWatch

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs