FinansWatch

FinansWatch får ny redaktør

Medredaktør på FinansWatch, Mette Mandrup, overtager roret som ny redaktør på mediet.

Mette Mandrup er ny redaktør for FinansWatch. Foto: PR / Watch Medier

Fra april er det en ny profil, der tegner FinansWatch' dækning af den finansielle sektor, da Mette Mandrup har taget over som ny redaktør.

Mette Mandrup har siden midten af 2020 været medredaktør på FinansWatch og afløser Thomas Bo Christensen, der de seneste to år har været redaktør og før da medredaktør på mediet.

"Thomas Bo Christensen har efter fire år på FinansWatch lyst til at gribe chancen og stå i spidsen for et nyt projekt hos Watch Medier, og det ønske har vi imødekommet. Thomas har gjort det super godt på FinansWatch, men heldigvis har vi en stærk arvtager som redaktør i Mette Mandrup," siger redaktionschef for Watch Medier, Henrik Tüchsen, i en kommentar til skiftet.

Mette Mandrup har arbejdet for Watch Medier i flere redaktionelle roller i en årrække - bl.a. som reporter på FinansWatch og som EU-korrespondent i Bruxelles. Mandrup blev færdiguddannet journalist i 2008. Hun har siden arbejdet med finans- og erhvervsjournalistik hos nyhedsbureauet Direkt, Børsen og Penge & Privatøkonomi.

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs