FinansWatch

Top- og bundlinje skuffer markant hos Simcorp

Omsætningen hos Simcorp, der leverer finansielle it-løsninger, var lavere end analytikernes forventninger i andet kvartal.

Simcorp lander under analytikernes forventninger i andet kvartal. | Foto: Simcorp/PR

Softwareselskabet Simcorp har i andet kvartal 2022 haft en omsætning, der endte lavere sammenlignet med analytikernes forventning. For indtjeningen var der ligeledes tale om en ringere end ventet udvikling.

Det viser regnskabet for andet kvartal, som er offentliggjort fredag morgen.

Omsætningen faldt i andet kvartal til 116,0 mio. euro fra 118,8 mio. euro i samme kvartal sidste år. Til sammenligning havde analytikerne ventet en omsætning på 125,4 mio. euro ifølge et medianestimat indsamlet af Simcorp selv forud for regnskabet.

For ordreindgangen nåede den i årets andet kvartal op på 17,0 mio. euro og ordrebogen nåede 81,7 mio. euro.

Analytikerne havde ventet en ordreindgang på 26,8 mio. euro i kvartalet og en ordrebog på 80,2 mio. euro i forhold til ordreindgangen på 30,2 mio. euro i den tilsvarende periode året forinden og ordrebogen ved udgangen af andet kvartal sidste år på 52,1 mio. euro.

På indtjeningssiden kunne Simcorp for april, maj og juni fremvise et driftsresultat (EBIT) på 6,2 mio. euro, som var mindre end analytikernes forventning om et fald til 24,8 mio. euro fra de 30,0 mio. euro, der strømmede ind på den post i samme kvartal sidste år.

Alt i alt gav det på bundlinjen et overskud efter skat på 9,3 mio. euro. Det var lavere end analytikerkonsensus på 19,6 mio. euro. I samme periode sidste år tjente Simcorp 21,3 mio. euro efter skat.

Mere fra FinansWatch

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs