FinansWatch

Ny dimension for rådgivning presser banker og datacentraler på tid

Landets datacentraler og banker er presset af en kort deadline for indføring af nye grønne krav for rådgivere. Nye systemer skal laves, og rådgivere skal uddannes for at kunne vejlede kunder i bæredygtighed til august. Slutspurten er gået ind, og bankerne løber hurtigt for at nå at blive klar.

Foto: PR/BEC

Om to måneder skal landets rådgivere ikke længere bare afdække risiko og tidshorisont, når de vejleder kunder i investeringer. Nye Mifid II-regler betyder, at de snart også skal afdække kundernes præferencer i forhold til bæredygtighed.

For sektoren er det en kolossal opgave at omstille rådgivningen til at inkludere den nye dimension, og da de nye it-systemer til formålet stadig er under udvikling, mens sommerferien lurer lige rundt om hjørnet, er både datacentraler og banker pressede på tid i forhold til at blive klar.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Pensiondanmark udnævner ny chef for alternativer

Chef for alternative investeringer i Pensiondanmark, Kim Nielsen, har takket ja til et job som investeringsdirektør i et nyetableret familiekontor. I Pensiondanmark tager et kendt ansigt dirigentstokken.

Kollerup om konkurrencerapport: "Alarmerende læsning"

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har selv bestilt den rapport om konkurrencen i banksektoren, som han nu kalder alarmerende læsning. Hvad der skal ske på området, har han ikke umiddelbart noget svar på, oplyser han i et skriftligt svar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs