FinansWatch

Finanssektoren udgiver guide til ligeløn

En ny fælles guide fra finanssektorens parter giver anbefalinger og værktøjer til at afdække og mindske lønforskelle mellem mænd og kvinder i sektoren.

Foto: Thomas Borberg

Tirsdag er det 111 år siden, den første internationale markering af kvindernes kampdag fandt sted, og i den anledning udgiver finanssektorens parter nu en ligelønsguide.

Ligelønsguiden består af anbefalinger og værktøjer, der skal gøre det lettere for virksomheder og personer i sektoren at finde og reducere lønforskelle mellem kvinder og mænd i finanssektoren. Den udgives i samarbejde mellem Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA), Finansforbundet og Forsikringsforbundet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Cheføkonom: Nuancerne er svære at indfange under en konverteringsgalop

Når renterne ræser op, som vi særligt så i foråret, åbner det op for en række konverteringsmuligheder for danske boligejere, men det kan være en udfordring at rådgive og ramme kunderne korrekt, lyder det fra cheføkonom i Realkredit Danmark, Christian Hilligsøe Heinig. Han efterlyser flere nuancer i debatten om konverteringer

Tidligere cheføkonom i Finanstilsynet regner på ESG-risiko i oliebyen Abu Dhabi

Et skifte fra lave Laksegade og Danske Bank til de tårnhøje kontorbygninger i skoldhede Abu Dhabi har ikke bare geografisk været et stort skifte for Niels Storm Stenbæk. I det olierige område spiller han med, når de stadig unge finansnationer skal forsøge at integrere arbejdet med ESG og møde konkurrencen fra verden omkring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs