FinansWatch

LB Forsikring: Prisstigning på Tesla var en fejl

Det er sværere at værdisætte Teslaer, og trods ambitioner om billigere forsikringer på grønne elbiler, har LB Forsikring hævet priserne på større elbiler. Men prisstigningen var en fejl, erkender selskabet.

Foto: PR/Pensiondanmark

Fordi en Tesla både er hurtigere end almindelige biler, og også gennem tiden har været dyrere at reparere, er de svære at prissætte. Derfor sendte LB Forsikring i september i år et brev om, at man ville hæve forsikringsprisen på en Tesla, men det var en fejl, skriver Inside Business.

”Helt grundlæggende så skulle det brev slet ikke have været sendt ud, og de ca. 70 medlemmer med store Teslaer, der har modtaget brevet, skulle nu alle være blevet ringet op med beskeden om, at det var en fejl, og de stadig har samme tarif," fortæller LB Forsikrings pressechef, Marie Grabow, til Inside Business.

Beslutningen om prisstigninger på Tesla er nu blevet udskudt. Fordi elbilmarkedet stadig er nyt i Danmark, vil der komme løbende justeringer på priserne over de næste år, fortæller pressechefen til mediet.

Forsikringsselskaber har sendt 3,4 mio. beklagelser ud til kunder i graviditetssag

Forsikringsselskab henter direktør hjem til Vestjylland i nyoprettet stilling

 

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs