FinansWatch

Direktør stoppede og tog livet op til revision: "Når jeg kigger tilbage, har jeg ikke spurgt mig selv, hvad jeg har lyst til"

Omtrent halvvejs inde i sit arbejdsliv har tidligere direktør i VP Securities, Maria Hjorth, besluttet sig for at omlægge sit arbejdsliv. Større frihed og fleksibilitet skal veje tungere end en booket mødekalender.

Effektivitet betyder meget for Maria Hjorth, og derfor trivedes hun med en større effektivitet under corona: ”Jeg tror, effektivitet betyder meget, fordi man aktivt vælger at tage tid væk fra noget andet. Så hvis den tid, man bruger på at arbejde, ikke har en effekt, så grænser det sig for mig til at være spild af tid,” siger Maria Hjorth. | Foto: VP Securities/PR

For tre måneder siden stoppede 48-årige Maria Hjorth som adm. direktør i værdipapircentralen VP Securities. Efter 22 år med fart på karrieren var tiden inde til at prøve noget andet.

”Jeg er i princippet halvvejs i mit arbejdsliv, og jeg har fundet ud af, at der skal være tid til mere, end jeg har tilladt. For det har været et offer, også for mig selv, at køre sådan på igennem en årrække,” siger Maria Hjorth.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs