FinansWatch

Dansk kryptovirksomhed værdisat til 26 milliarder efter ny kapitalrejsning

Den danske kryptovirksomhed Chainanalysis har gennemført en ny kapitalrejsning, der værdisætter virksomheden til 26 mia. kr.

Michael Grønager er adm. direktør i Chainalysis. Han har netop rejst 620 mio. kr. i en ny kapitalrunde, og det værdiansætter virksomheden til 26 mia. kr. | Foto: Chainalysis / PR

Kryptovirksomheden Chainalaysis, der er specialiseret i at analysere kryptonetværk, har netop rejst 620 mio. kr. i en ny kapitalrunde, skriver Finans.

Med den seneste kapitalrejsning i hus er selskabets værdiansættelse fordoblet siden marts til nu 26 mia. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

John Fisker om historisk resultat: "Vi har travlt"

Ringkjøbing Landbobank lander rekordregnskab i andet kvartal, som hverken er drevet af kursreguleringer eller tilbageførsler, men af kerneforretningen. Det glæder bankens adm. direktør, John Fisker, der for fem kvartaler siden ikke havde regnet med at stå her i dag. "At det hele ville buldre på den her måde, havde vi ikke set komme," siger han.

Ny låntype fra Totalkredit runder skarpt hjørne

Med udlån for over 5 mia. kr. i fastforrentet 1,5 pct.-lån med afdragsfrihed i 30 år kommer boligejere fri af risiko for indlåsning hos Totalkredit. Realkredit Danmark har fortsat det største udlån i den relativt nye lånetype på tværs af rentesatser.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs