FinansWatch

Amerikansk storbank til ansatte: Hjemmearbejde slutter til september

Den amerikanske storbank Morgan Stanley kræver nu, at de ansatte vender tilbage til kontoret til september.

Foto: ARND WIEGMANN/REUTERS / X90184

"Jeg bliver meget skuffet, hvis ikke folk har fundet deres vej tilbage på kontoret, når vi kommer til labor day (6. september, red.), og så kommer vi til at have en meget anderledes samtale."

Sådan lød det mandag fra James Gorman, der er adm. direktør i den store amerikanske investeringsbank Morgan Stanley, i forbindelse med en investeringskonference. Det skriver CNN.

Beskeden var rettet mod bankens ansatte i New York City, USA, hvor man er kommet relativt langt med vaccineprogrammet og derfor nærmer sig en normal hverdag.

"Hvis du kan gå på restaurant i New York City, kan du komme ind på kontoret. Og vi vil gerne have, at du kommer ind på kontoret," lød det fra James Gorman.

Mange Morgan Stanley-ansatte er allerede begyndt at arbejde fra firmaets hovedkontor ved Times Square i New York, i hvert fald et par dage om ugen. Men når sommeren er ovre, ventes alle ansatte igen at møde fysisk op på adressen igen.

"Hvis du vil betales efter New York-rater, skal du arbejde i New York," sagde han med henvisning til de af bankens ansatte, der pendler fra eksempelvis Colorado og som har nydt godt af tiden med hjemmearbejde.

Morgan Stanley vil stadig tillade fleksible arbejdstider til for eksempel forældre, der har brug for at være hjemme med deres børn, hvis børnene ikke kan komme i skole. Banken vil ikke være "diktatorisk," lød det fra Gorman, der også forventer, at de medarbejdere, der møder op på arbejde efter sommeren, er blevet vaccineret.

Mere fra FinansWatch

John Fisker om historisk resultat: "Vi har travlt"

Ringkjøbing Landbobank lander rekordregnskab i andet kvartal, som hverken er drevet af kursreguleringer eller tilbageførsler, men af kerneforretningen. Det glæder bankens adm. direktør, John Fisker, der for fem kvartaler siden ikke havde regnet med at stå her i dag. "At det hele ville buldre på den her måde, havde vi ikke set komme," siger han.

Ny låntype fra Totalkredit runder skarpt hjørne

Med udlån for over 5 mia. kr. i fastforrentet 1,5 pct.-lån med afdragsfrihed i 30 år kommer boligejere fri af risiko for indlåsning hos Totalkredit. Realkredit Danmark har fortsat det største udlån i den relativt nye lånetype på tværs af rentesatser.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs