FinansWatch

DAB opjusterer forventningerne

Danske Andelskassers Bank (DAB) opjusterer forventningerne til 2021.

Foto: PR/Danske Andelskassers Bank

Danske Andelskassers Bank skruer nu op for forventningerne til årets resultat.

Nu forventer banken et resultat før skat i intervallet 85 til 135 mio. kr. mod tidligere 65 til 115 mio. kr. Det skriver banken i børsmeddelelse torsdag.

Opjusteringen sker som følge af høj aktivitet på boligmarkedet, positive takter i de finansielle markeder og lave nedskrivninger.

”Det er glædeligt, at bankens resultat udvikler sig mere positivt end tidligere forventet og vi endnu en gang kan opjustere forventningerne til årets resultat," udtaler adm. direktør Jan Pedersen i børsmeddelelsen.

Banken har endnu ikke registreret nævneværdige tab som konsekvens af Covid-19, men banken holder fortsat tæt øje med udviklingen og fastholder også reservationerne.

"Vi fastholder forsat det ledelsesmæssige skøn i forhold til eventuelle tab som følge af COVID-19, hvilket også betyder, at vi fastholder spændet til forventningerne," siger han.

Mere fra FinansWatch

Banker frygter hvidvasksager med betalingsinstitutter i folden

Det er vanskeligt at navigere mellem betalingsloven og hvidvaskloven. Sådan lyder det fra Sydbank i kølvandet på en ny afgørelse om, at banken har brudt betalingsloven ved at afvise betalingsinstitut. Vejledning fra myndigheder er ikke nok, mener Gert Jonassen, adm. direktør i Al Bank. Styrelse ser ingen regelkollision.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs