FinansWatch

85.000 forsinkede skattesager efter udbyttesagen kan trykke danske aktiekurser

Dansk Industri og Finans Danmark frygter, at lange ventetider på en hastigt voksende bunke af 85.000 skattesager som følge af udbytteskandalen vil trykke danske aktier. Skatteministeren vil drøfte problemet med Folketinget.

Morten Bødskov vil indkalde Folketingets partier til en drøftelse om, hvordan sagsbehandlingen af udenlandske aktieinvestorers udbytteskatssager kan gøres hurtigere. | Foto: Jens Dresling

En bunke af 85.000 sager om for meget betalt aktieudbytte efter udbytteskandalen skal nedbringes. Det skriver Børsen Pro.

Der kommer hele tiden nye refusionssager til efter udbytteskandalen, og bunken af sager er vokset fra 62.000 til 85.000 sager i slutningen af marts siden sidste år grundet ekstra kontrol og en kraftig stigning i de årlige refusionssager hos Skattestyrelsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Cheføkonom: Nuancerne er svære at indfange under en konverteringsgalop

Når renterne ræser op, som vi særligt så i foråret, åbner det op for en række konverteringsmuligheder for danske boligejere, men det kan være en udfordring at rådgive og ramme kunderne korrekt, lyder det fra cheføkonom i Realkredit Danmark, Christian Hilligsøe Heinig. Han efterlyser flere nuancer i debatten om konverteringer

Tidligere cheføkonom i Finanstilsynet regner på ESG-risiko i oliebyen Abu Dhabi

Et skifte fra lave Laksegade og Danske Bank til de tårnhøje kontorbygninger i skoldhede Abu Dhabi har ikke bare geografisk været et stort skifte for Niels Storm Stenbæk. I det olierige område spiller han med, når de stadig unge finansnationer skal forsøge at integrere arbejdet med ESG og møde konkurrencen fra verden omkring.

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs