FinansWatch

Danske Bank henter chef til at lede hovedsæde-projekt i Nykredit

Landets største bank er i gang med forberedelserne til skiftet fra det nuværende og ikoniske hovedsæde på Holmens Kanal til den endnu ikke opførte Postbyen. Nu har banken været på fangst i Nykredit for at finde chef til projektet.

Danske Bank kommer til at have sit nye hovedsæde på det endnu ikke opførte Postbyen i København. Banken har hentet ny chef til projektet i Nykredit. | Foto: Danica/PR

Danske Bank forlader inden for de kommende år de ældre og historiske bygninger på Holmens Kanal for i stedet at flytte over i et spritnyt hovedsæde i Postbyen, der er under opbygning ved Københavns Hovedbanegård.  

Til at lede projektet har Danske Bank fundet en særdeles erfaren medarbejder, når det handler om at lede store byggeprojekter for pengeinstitutter.

Valget er faldet på Mette Nördenstrøm, der kommer til fra Nykredit. Det skriver hun selv på Linkedin.

Mette Nördenstrøm har mestendels tilbragt sin tid i finanssektoren i Nordea, hvor hun har været ansat – med en enkelt afstikker – fra 2000 til 2018. Her var hun bl.a. medansvarlig for udformningen af Nordeas hovedkontor på Ørestaden.

Senest har hun været ansat som senior project manager Nykredit, hvor hun bl.a. har arbejdet med Nykredits projekt om at rykke fra adressen på Kalvebod Brygge til et nyt hovedsæde på Nordhavn.

Danske Banks nye hovedsæde forventes at stå klar i 2023 og er ligeligt ejet af Danica og ATP. Mette Nördenstrøm havde første dag i Danske Bank den 1. marts.

Skriv til navne@finanswatch.dk, hvis du har nyt om jobskift, forfremmelser og jubilæer i finansbranchen.

Danske Banks historiske hovedsæde solgt for over 2 mia. kr.

Danica skal opføre 236 hotellejligheder i Postbyen 

Mere fra FinansWatch

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs